Succesvolle start nieuwe Young Professionals

Search4Solutions organiseert regelmatig Young Professional borrels op het Utrecht Science park. De laatste Development Borrel in september was weer erg leuk en succesvol.

De informele kennismakingsborrel is voor jong talent dé kans om te ontdekken wat wij doen en waar we voor staan. En wie kan hierin beter inzicht geven dan degenen die het programma zelf al hebben gevolgd? De aanwezigheid van bestaande Young Professionals was een enorm waardevolle aanvulling aan de bijeenkomst. Veel dank aan deze groep. Ze zetten zich met enthousiasme in en dragen dit enthousiasme ook over.

IMG-20180529-WA0003.jpg

In september zijn weer acht nieuwe young professionals (YP’s) met het programma gestart. Op dit moment doorlopen ze een internship om ze klaar te stomen voor softwarebedrijven.

Vanaf dag één wordt gekeken naar hun specialiteiten en interesses door middel van persoonlijke gesprekken. Op basis daarvan komen de professionals in een passend opleidingstraject, zoals Continuous Delivery 3.0 of (Advanced) Software Engineering.

Onze bestaande groep verzorgen de training en begeleiden de nieuwe YP's. Zo begeleiden Ewan Klomp en Stijn Dautzenberg het Continuous Delivery traject en begeleidt Lars Tijsmans het Software Engineering traject.

De nieuwe professionals krijgen diverse uitdagende en interessante opdrachten, totdat ze expert zijn en zelfstandig aan de slag kunnen bij softwarebedrijven.

Wij wensen onze nieuwe teamleden heel veel succes!

Wil je ook aan de slag als Young Professional, neem dan hieronder contact op of bel direct 030-268 53 98.

RecruitmentLientje Maas