Continuous Delivery & Continuous Intelligence

Jonge, slimme Continuous Delivery 3.0 professionals ontwikkelen en verbeteren Continuous Delivery & Continuous Intelligence bij softwarebedrijven . Ze hebben kennis van de laatste ontwikkelingen van dit prachtige vakgebied. Tevens is er een Continuous Delivery 3.0 assessment beschikbaar.

Samen met het NISI en Universiteit Utrecht hebben we het Continuous Delivery 3.0 platform ontwikkeld. Met het platform worden softwareteams vanaf concept tot cash ondersteund.

Gerelateerde publicaties
- Je applicaties hosten in containers
Cross-platform UI testing met Xamarin

 

13334048894_001d3e53d1_b.jpg

Cybersecurity & Continuous Intelligence

Samen met het NISI is een Cybersecurity framework ontwikkeld. Op basis van dit raamwerk identificeren cybersecurityspecialisten beveiligingsrisico's. Ze helpen met betere software gegevens beschermen. Ook ontwikkelen ze geschikte PEN-tests. De PEN-tests zijn continue operationeel in de CD pipeline. Tools, zoals Kali linux, Wireshark, Nmap, TcpMap, Password crackers, de Burp suite, OWASP en Ettercap behoort tot hun standaard gereedschapkist. Met het NISI is een Cybersecurity scan ontwikkeld waarmee de huidige staat van de organisatie wordt getoetst.

Gerelateerde publicaties:
Kwetsbaarheid Nummer 1: Command Injection
De 10 belangrijkste kwetsbaarheden
Cybersecurityavond Hogeschool Utrecht

Young Professionals: innovatie in softwareontwikkeling

Software ontwikkeling is een vak. Toch wordt er tijdens de software-bachelor en software-master maar beperkt aandacht aan software ontwikkeling besteed.

In het Young Professional programma doorlopen de kandidaten eerst een intern programma. In dit programma leren ze het programmeervak beter beheersen. We selecteren voor dit programma young professionals die innovatie en softwareontwikkeling in hun genen hebben, met een voorliefde voor het vak.

Gerelateerde publicaties:
Maandelijkse kennisdeling voor Young Professionals
Een Hackathon zoals het is bedoeld