Wij zoeken een Office Manager

 

Wij zijn Search4Solutions

Welkom bij Search4Solutions. Leuk dat je ons bezoekt. Wij leveren innovatieve softwareoplossingen en -services aan de software industrie in Nederland. We werken nauw samen met het Nederlands Instituut voor de Software Industrie (NISI), Universiteit Utrecht (UU) en Hogeschool Utrecht (HU).

We zijn innovatief, verantwoordelijk en aangenaam. Onze sfeer is enthousiast en gezellig. Onze mentaliteit is ‘yes-can-do’. Onze mensen komen volledig tot hun recht en kunnen hun capaciteiten ten volle ontwikkelen. We zijn dan ook enorm trots op wat we hebben bereikt de afgelopen jaren.

We acteren in een zeer innovatieve omgeving. Onze backoffice is nagenoeg volledig geautomatiseerd. Op één digitaal platform regelen we alle backoffice werkzaamheden, locatie onafhankelijk. We werken daarbij met een Artificial Intelligent assistent, Sandy die elke dag een beetje slimmer wordt.

De office management-rol

Inmiddels zijn we zo groot geworden dat we versterking nodig hebben om ons (virtuele) kantoor te managen. Doordat we alle repeterende taken hebben geautomatiseerd is het een veelzijdige rol waarbij de mens centraal staat. Je hebt natuurlijk contact met klanten en medewerkers. En je gaat aan de slag met bijvoorbeeld de volgende taken:

  • Het regelen van relatiegeschenken of iemand een persoonlijk berichtje of een bloemetje sturen;

  • Zorgen dat alle benodigdheden voldoende aanwezig zijn;

  • Het wegwerken van uitzonderingen in betalingen;

  • Helpen bij het automatiseren van nieuwe repeterende taken;

  • Je bent het nieuw zonnetje in huis en geeft de mensen een thuisgevoel;

  • Je werkt nauw samen met de directeur en zorgt dat hij zijn handen vrij heeft voor de zaken waar juist hij goed in is;

  • En het is belangrijk dat je de dingen ook echt geregeld en gereed krijgt.

Jouw competenties

We willen graag dat je een minimaal een afgeronde mbo-opleiding hebt op niveau 4. Of je nu starter bent of al enige jaren ervaring hebt, maakt ons niet uit. Gevoel voor software is een dikke pré. Verder ben je georganiseerd en hou je de boel van nature onder onder controle. Je hebt ook een natuurlijke gave voor de nodige details. Daarnaast vinden we het belangrijk dat je sociaal bent ingesteld, houdt van aanpakken en communiceert.

 

Wat wij bieden

We bieden je een superleuke baan in een jong, uitdagend en snel veranderende omgeving. Er is heel veel ruimte om het beste uit jezelf te halen en het wordt zeker nooit saai. Je doet wat je kan en je mag natuurlijk ook uit je rol groeien. We kunnen je dan b.v. een rol aanbieden die meer sales-gericht is. We willen je in elk geval op geen enkele manier hinderen in je groei.

Verder bieden we je een eerlijk salaris. Je kunt zelf op www.intermediair.nl zien wat dat ongeveer zal zijn. Ook bieden we je veel ruimte in de verdeling van je tijd en werklocatie. Je werkt op locatie met anderen samen als dit nodig is voor je productiviteit.

Word jij ons nieuwe zonnetje in huis?

Ben jij enthousiast over deze rol? Werk je graag in een omgeving waarin veranderingen elkaar snel opvolgen?

Awesome! Samen met jou zullen we dan verder groeien en nog meer plezier hebben in ons vak.

Stuur een mail naar: recruitment@search4solutions.nl  Heb je nog vragen? Neem telefonisch dan direct contact op met Jan Vlietland via 030 – 268 53 98.