Wij zoeken een Office Manager

We zoeken een enthousiaste, hippe Office Manager die van aanpakken weet. Doordat we alle repeterende taken hebben geautomatiseerd is het een veelzijdige rol waarbij de mens centraal staat. Je hebt natuurlijk veel contact met klanten en medewerkers.

Een dag uit het leven van de Office Manager

 • Je komt op je werk, drinkt een kop koffie en kletst bij met je collega’s.

 • Je kijkt naar de taken in je backlog en plant je dag zelfstandig. Deze taken zijn breed, zoals het regelen van een contract met een klant, het sturen van een bloemetje naar een medewerker, of het bijwerken van de content op de website.

 • Sandy, onze virtuele office assistent, vraagt je om de gegevens van een nieuwe medewerker aan te vullen zodat ze een overeenkomst kan sturen.

 • Ongeveer 1 dag per week verzorg je de administratie, werk je uitzonderingen in betalingen weg.

Als Office Manager ben je het nieuw zonnetje in huis en geeft de mensen een thuisgevoel. Je werkt nauw samen met de CEO en zorgt dat hij zijn handen vrij heeft voor de zaken waar juist hij goed in is. Het is belangrijk dat je de dingen ook echt geregeld en gereed krijgt.

Je bent succesvol met de volgende competenties

 • Als Office Manager werk je in een flexibel kantoorconcept waar veel jonge mensen werken.

 • We geven je veel ruimte en vrijheid in een zelfsturend team in een grotendeels virtuele omgeving. Dit vereist discipline en zelfredzaamheid.

 • Je communiceert duidelijk en weet wat je nodig hebt om succesvol te zijn. Na een paar weken herken je de patronen en wat elke dag nodig is. We hebben hier ook een overzicht van.

 • Gevoel voor moderne software is een dikke pré.

 • HBO werk- en denkniveau is een vereiste.

 • Of je starter bent of al enige jaren ervaring hebt, maakt ons niet uit.

Verder ben je georganiseerd en hou je de boel van nature onder onder controle. Je hebt ook een natuurlijke gave voor de nodige details. Daarnaast vinden we het belangrijk dat je sociaal bent ingesteld en houdt van aanpakken.

Wij zijn Search4Solutions

Search4Solutions levert innovatieve softwareoplossingen en -services aan de software industrie in Nederland. We werken nauw samen met het Nederlands Instituut voor de Software Industrie (NISI), Universiteit Utrecht (UU) en Hogeschool Utrecht (HU).

We zijn innovatief, verantwoordelijk en aangenaam. Onze sfeer is enthousiast en gezellig. Onze mentaliteit is ‘yes-can-do’. Onze mensen komen volledig tot hun recht en kunnen hun capaciteiten ten volle ontwikkelen. We zijn dan ook enorm trots op wat we hebben bereikt de afgelopen jaren.

We acteren in een zeer innovatieve omgeving. Onze backoffice is nagenoeg volledig geautomatiseerd. Op één digitaal platform regelen we alle backoffice werkzaamheden, locatie onafhankelijk. We werken daarbij met een Artificial Intelligent assistent, Sandy die elke dag een beetje slimmer wordt.

 

Wat wij bieden

 • We bieden je een superleuke baan in een jong, uitdagend en snel veranderende omgeving.

 • Veel ruimte om het beste uit jezelf te halen en het wordt nooit saai.

 • Je doet wat je kan en je mag natuurlijk ook uit je rol groeien. We kunnen je dan bijvoorbeeld een rol aanbieden die meer sales-gericht is.

 • Potentieel kun je doorgroeien naar COO. We willen je in elk geval op alle mogelijke manieren ondersteunen in je groei.

 • Salaris 2300 - 3500 euro All-in voor 32 uur per week, afhankelijk van je kennis, ervaring en toegevoegde waarde

 • Ook bieden we je veel ruimte in de verdeling van je tijd en werklocatie. Je werkt op locatie met anderen samen als dit nodig is voor je productiviteit.

Word jij ons nieuwe zonnetje in huis?

Ben jij enthousiast over deze supertoffe rol? Werk je graag in een omgeving waarin veranderingen elkaar snel opvolgen?

Awesome! Samen met jou zullen we dan verder groeien en nog meer plezier hebben in ons vak.

Stuur een mail naar: recruitment@search4solutions.nl  Heb je nog vragen? Neem telefonisch dan direct contact op met Jan Vlietland via 030 – 268 53 98.