Wat maakt ons bijzonder?


Kennisdeling bij een van onze events

Kennisdeling bij een van onze events

Hapje eten met een aantal van onze softwaretoppers

Hapje eten met een aantal van onze softwaretoppers

Poster Search4Solutions v9.0.jpg

We zijn bijzonder in onze motivatie om Nederland maatschappelijk mooier te maken met waanzinnige software. Betere software, die de maatschappij vooruit helpt. Innovatie met een wow-factor. Dat doen we samen. Samen met onze klanten, samen met universiteiten en samen met jou.

Gerelateerde publicaties:
Kartevent met onze softwareprofessionals
Cybersecurityavond Hogeschool Utrecht
Maandelijkse kennisdeling voor Young Professionals
Een Hackathon zoals het is bedoeld

En natuurlijk links de Poster van ons Young Professional Programma.

Ben jij die jonge Software Engineer van morgen? Kom dan langs tijdens ons kennismakingsevent op 29 maart om 16.00 bij Jazzmans (Minnaert) en maak kennis met ons team. Aanmelden voor het event kan via: events@search4solutions.nl

 


"We willen graag meer sociale softwareprofessionals ontmoeten"

We willen jou graag ontmoeten als jong professionals met een passie voor softwareontwikkeling. Professionals die samenwerking als vertrekpunt hebben. Ervaren professionals die houden van hun werk. Je bent onderdeel van een practice,.waarbij we online altijd met elkaar in verbinding staan. Verbondenheid is belangrijk voor ons. Hiervoor organiseren we regelmatig kennismakingsborrels in de Basket op het sciencepark:

 

 

Uitnodiging Search4Solutions v7.0.jpg
“Search4Solutions biedt mij de kans om ervaring op te doen op mijn studievlak in een innovatieve omgeving”
IMG-20170418-WA0019.jpg

"Search4Solutions biedt mij de kans om als student Informatiekunde ervaring op te doen op mijn studievlak. Deze mogelijkheid heb ik daarom ook met beide armen gegrepen. Het heeft heel erg geholpen met het creëren van ideeën die voor het bedrijfsleven toepasbaar zijn vanuit de theorie. Als lid van het S4S/Continuous Delivery team heb ik een Continuous Delivery 3.0 platform gerealiseerd om het bedrijfsleven te laten zien wat er allemaal mogelijk is op het gebied van Continuous Delivery, Continuous (user) Tracking en Continuous Planning. Vanuit mijn studie leer ik de theorie, vanuit mijn passie voor programmeren implementeer ik de theorie en vanuit S4S geven we het bedrijfsleven de mogelijkheid tot implementatie."

“Mijn samenwerking met Search4Solutions verrijkt mij en de bedrijven waarvoor ik werk continue”

“Ik werk al jaren voor Search4Solutions. Mijn samenwerking met Search4Solutions verrijkt mij en de bedrijven waarvoor ik werk continue". Ik ben iemand die zich graag verdiept in nieuwe zaken en ik voel me daarin onderdeel van deze groep mensen. Met name Jan heeft de gave om vanuit meerdere perspectieven te kijken naar vraagstukken en komt dan met goede en concrete oplossingen. Het leuke is dat Search4Solutions een bedrijf is dat zich continue aanpast en verandert waardoor er veel kansen ontstaan voor groei. Daarbij deel ik de behoefte tot kwaliteit dat veel verder gaat dan de standaard."

download.jpg